1. Stijl 11
  2. Bloem en Anders...
  3. Workshops
  4. Abonnementen
  5. Terugblikken
  6. Contact
  7. Achter STIJL 11
  8. Foto's
  1. Pasen
  2. Kerst

WORKSHOPS

EEN AANTAL UREN EVEN ALLES VERGETEN EN GENIETEN VAN HET MOMENT!

In het verleden is gebleken dat mensen dit gevoel al krijgen zodra dat ze over de drempel van STIJL11 stappen. Het totaal van de ruimte, muziek, (kaars)licht, warmte, geur, smaak, en persoonlijke aandacht geeft veel positiviteit.

Met een voorbeeld een uitleg en veel materialen lekker aan de slag. Geen precies uitgeteld stapeltje materialen maar zelf lekker op zoek in en voor de kasten onder de tafels naar datgene dat jou past. Het doel is iets persoonlijks te creƫren om achteraf zo veel mogelijk na te genieten!

Speciaal voor de kerst- en paasdagen worden er elk jaar nieuwe workshops georganiseerd. De overige tijd van het jaar kunnen op verzoek workshops worden gevolgd.

Er kan worden ingeschreven met groepen van 4 tot 6 personen, andere aantallen op verzoek. Het is ook mogelijk om bij grotere groepen STIJL11 bij jou te laten komen wanneer er een locatie beschikbaar is. Wanneer deze er niet is kan er een andere locatie worden geregeld.

Afhankelijk van de workshop duurt deze ongeveer 2,5 uur tot 3 uur.Starten kan in de ochtend om 9.00uur, in de middag om 14.00uur en de avond om 20.00uur, gewijzigde tijden in overleg.

Kosten zijn per workshop verschillend, kunnen vooraf per bank of contant ter plaatse worden voldaan.