1. Stijl 11
  2. Bloem en Anders...
  3. Workshops
  4. Abonnementen
  5. Terugblikken
  6. Contact
  7. Achter STIJL 11
  8. Foto's

Abonnementen

Een abonnement is een super leuk cadeau om weg te geven en te krijgen . Of voor jezelf praktisch en verrassend!

Hoe werkt een abonnement?

Voor een zelf te bepalen bedrag wordt herhaaldelijk een decoratie thuis bezorgd. Dit kan wekelijks, om de week, maandelijks, om de maand, oftewel wat wenselijk is. Zo ook het bedrag dat per keer wordt besteed. De decoraties zijn seizoensgebonden waardoor de variatie groot zal zijn. Vooraf wordt uitgebreid overlegt over smaak en andere wensen.

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Zonder er maar iets voor te hoeven doen wordt telkens een nieuwe decoratie aan huis bezorgt. Het verrassingseffect is enorm leuk! De ondergrond van de decoratie (vazen/poten) zijn gratis in bruikleen. Oftewel zeer gevarieerd zonder kosten.

Gratis thuisbezorgd!

In de regio Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelmond en Beusichem zal het abonnement gratis worden bezorgd.

Abonnementen zowel voor particulieren als bedrijven!

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan onze woonomgeving, dat is goed want het is heel fijn om in een gezellige omgeving thuis te komen. Maar hoe veel uren zijn we aanwezig op werkvloer? Hoe belangrijk is het voor de productiviteit dat mensen zich prettig voelen in hun werkomgeving? Niet alleen voor eigen werknemers , maar ook voor klanten kan het een positieve uitwerking hebben. Een goede eerste indruk door een mooi aangeklede receptie kan soms al wonderen doen.

CONCLUSIE; EEN ABONNEMENT IS VOOR IEDEREEN VERASSEND EN LEKKER MAKKELIJK!!!!