1. Stijl 11
  2. Bloem en Anders...
  3. Workshops
  4. Abonnementen
  5. Terugblikken
  6. Contact
  7. Achter STIJL 11
  8. Foto's

ACHTER STIJL11

Corita Snel tijdens de opening Stijl11

Dat ben ik; Corita Snel, samen met Edwin en onze 2 dochters ben ik woonachtig in Ravenswaaij, een piepklein Betuws dorpje aan de Lek met zicht op Wijk bij Duurstede.

Door de jaren heen heb ik ondekt hoe uniek deze plaats is, met zo veel facetten die voor mij belangrijk zijn. DE DIJK, met de prachtige uitzichten. DE RIVIER, verfrissend. BOOMGAARDEN, voor de rust en gezelligheid. Het is volop genieten in dit Betuws landschap.

Mijn liefde voor bloemen en planten begon volgens mijn moeder al als klein kind. De keuze voor de oplieding bloemschikken en bloembinden aan de Rijks Middelbere Tuinbouw School was dan ook snel gemaakt.

Vervolgens heb ik de opleiding tot Meesterbinder/Erkend bloemsierkunstenaar succesvol afgerond. Hier is het echte zien van vormen en kleuren ontstaan. Ik combineer dit graag met mijn liefde voor fotograferen; door het oog van de camera zie je nog meer details.

Daarnaast is tuinieren een grote hobby, het verwerken van de oogst van mijn eigen moestuin doe ik op uiteenlopende manieren en vind ik geweldig.

De reden voor de start van STIJL11 is het willen overbrengen van mijn passies; ik wil mijn creativiteit graag delen met anderen en overbrengen hoe mooi en inspirerend het eenvoudige en natuurlijke kan zijn. Daarbij hou ik er van om mensen te verwennen en te laten GENIETEN!!!!! Op die manier geniet ik zelf mee.