1. Stijl 11
  2. Bloem en Anders...
  3. Workshops
  4. Abonnementen
  5. Terugblikken
  6. Contact
  7. Achter STIJL 11
  8. Foto's
  1. Pasen
  2. Kerst

Bewust Pasen

Kort gezegd; genieten met een lekker hapje, drankje, gezelligheid en met een mooie decoratie naar huis om nog lang te kunnen na genieten, dat is wat een workshop bij STIJL11 inhoud. Maar wat meerdere mensen al beamen is het eigenlijk nog veel meer dan dit.

Tijdens de workshopuurtjes is het gemakkelijk om even al het andere waar je in je hoofd druk mee bent helemaal te vergeten. Het is voor iedereen verschillend, sommige zijn hier bewust mee bezig, de ander overkomt het gewoon. Hoe dan ook het is HEERLIJK!

Vooral omdat door de huidige maatschappij veel van ons wordt verwacht,( of dat denken we) zijn we over het algemeen allemaal erg druk en gaan we (soms op automatische piloot) maar door zonder echt bewust te genieten. Daarom kan rust ons een FANTASTISCH gevoel geven!

Door gedwongen lichamelijke rust tijdens het herstel van een heupoperatie heb ik ook innerlijke rust mogen ervaren. Mede door het lezen van wat teksten uit een boek, dat ik overigens nooit zelf zou hebben gekozen om te lezen. Heel graag gun ik iedereen deze mooie ervaring en ook dit boek daarom lijkt het mij fijn om jullie deze Paasworkshop iets extra’s te geven wanneer jullie dit ook willen. Uiteraard deel ik de titel van het boek met jullie.

Tijdens de “BEWUST PASEN” workshop kan er worden gewerkt met meerdere tegenstellingen zoals doorzichtig glas en terra cotta potjes , fragile takken en grof hout, lichte veren en zware eieren, neutraal wit/grijs en bonte verzameling kleuren en meer….

Oftewel ; wat jou karakter ook is je kunt zeker je “EI” kwijt!

De kosten voor deze workshop ; €30,- p/p

Laat weten welke datum gewenst is !

Contact; Corita , 06-20456846